Hírek

A katasztrófavédelem szakemberei július 29-31-e között végzik a kerületben elhelyezett veszélyt jelző szirénák időszakos ellenőrzését, próbáját. Ebből adódóan egy-egy sziréna időnként, rövid ideig megszólal majd.

A Fővárosi Vízművek Zrt. 2019. július 24-én 8 és 16 óra között az Óhegy városrész ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő vízhálózat karbantartását végzi.

A rendőrök a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársaival együttműködve tartottak közlekedésrendészeti és közlekedésbiztonsági ellenőrzést.

Már használhatóak azok a fitneszeszközök, amelyeket a társadalmi egyeztetés eredménye alapján telepítettek a Szent István térre.

Július 20-án, szombaton és július 21-én, vasárnap a 41-es villamos helyett a Savoya Park és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között pótlóbusz viszi az utasokat. Július 22-én, hétfőtől újra mindkét vágányon közlekedik a villamos Rózsavölgy felső és Kelenvölgy-Péterhegy megállóhely között.

Július 11-én zárult a komposztálási programra való jelentkezés. A nagy érdeklődés miatt az önkormányzat bővítette az igényelhető komposztládák számát, hogy minden jelentkezőnek jusson belőle, így több száz kerületi háztartásban kezdődhet el a zöldhulladék újrahasznosítása a nyár folyamán.

Július 19-én 12 órától végleg lezárják a Rózsakerti sorompót. Kerülő útvonalak és térkép a cikkben.

Wanot Maja cukrász napközis kreatív konyhaismereti tábora

Új, minőségi szerelésben, felfrissített kerettel folytatja a felkészülést a BMTE

Hétköznapokon egész nap közlekedik a 251/251A autóbusz Budafok és Kelenföld vasútállomás között 2019. augusztus 5-től, hétfőtől. Emellett a piaci nyitvatartáshoz igazodva szombatonként sűrűbben jár a 241-es autóbusz.