Több ezren vitték hírét az ARTÉR-nek messzi vidékekre

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Budafoki Könyvtára tíz évvel ezelőtt költözött be új és korszerű Kossuth Lajos utcai épületébe a Tóth József utcából.

Örömmel üdvözölhettük testvérvárosunk, Várna küldöttségét a borfesztiválon

Szeptember 1-én Polyák Rita és zenekara adott koncertet a 29. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon.

Társadalmi egyeztetésen szavazhattak a kerületben élők a Panoráma utca térségébe, a Jósika utcába tervezett játszótérről. Íme, az eredmények.

Átadták az ELTE Nagytétényi úti kollégiumát, amely az esztétikai és kényelmet szolgáló fejlesztéseken túl energetikai, gépészeti és informatikai korszerűsítésen is átesett.

Két kerületben élő képzőművész, Bakó Károly és Csobán András képeit láthattuk két napon át a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon a Soós István Borászati Szakgimnázium és Szakközépiskola tornatermében

1995-ben tizenkét színésznövendék diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Horvai István és Kapás Dezső tanítványai közül tizenegyen ismert és elismert művészek lettek. Róluk szól ez a dokumentumfilm, a tizenkettedik növendék, Ujvári Csaba rendező tolmácsolásában.

Egészségnapot tartott a Káldor Adolf szakrendelő szeptember 15-én a megújult Szent István téren. Az eseményen szűrésekkel, szakorvosi tanácsadásokkal és közös tornával várták a család minden tagját.

A BKV 50 rendezvénysorozat keretében nyílt napot tartottak a felújított Budafok kocsiszínben, szeptember 15-én. Nagy István szakszolgálat vezetőt kérdeztük a programokról.