CSOK, az új "szocpol" – de ki, hogyan igényelheti? Erre kaphatnak válaszokat a budafok-tétényiek május 19-én. A rendezvény házigazdái: Szabolcs Attila országgyűlési képviselő és Karsay Ferenc polgármester.

Ábel Rudolf és családja vendéglősházat hozott létre Budafokon

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a háromszintesnél magasabb és tíznél több lakást vagy üdülőt tartalmazó épületek esetében 2016. március 31-ig kellett írásba foglalni az épületek használatával kapcsolatos tűzmegelőzési szabályokat.

A kezelt területeken legeltetni, illetve az onnan származó takarmánnyal állatokat etetni az irtást követő 14 napon belül tilos!

Sikeresen lezárult a tavaly szeptemberben izlandi, liechtensteini és norvég pályázati támogatással elindított program, amelynek célja az volt, hogy a helyi önkormányzatok és önkormányzati intézmények szakmai segítséget kapjanak a klímaváltozáshoz történő alkalmazkodáshoz.

A virágok kiosztásának időpontja és helyszíne: 2016. május 25. szerda 12-18 óráig és május 26. csütörtök 8-16 óráig a Városháza hátsó udvarában.

Várhelyi Csilla és Tóth Avanti Péter közös kiállítása Nagytétényben

Pató Róza és tanítványai kiállítása a Vén Emil Galériában

Az állami ünnepségsorozat részeként tartották meg hétfőn Hegedűs Endre Kossuth-díjas zongoraművész zenekari zongoraestjét a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar közreműködésével

Április 25-én ünnepelték az első magyar bölcsőde megnyitásának 164. évfordulóját és a Magyar Bölcsődék Egyesülete fennállásnak 20. évfordulóját a Klauzál Házban.