A Campona idén is szeretne segíteni, így a 2017-es programok csaknem mindegyikét úgy tervezik, hogy ahhoz kapcsolódó jótékonysági akcióval is segítsék a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ munkáját.

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata a 13/2016. (V.31.) önkormányzati rendelete alapján meghirdeti az alábbi kerületi díjakat:

A Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ a rendkívüli hideg miatt, a kerületi vállalkozók önzetlen felajánlását várja

Máthé Erzsi, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész kilencven éves

A 74 évvel ezelőtti, 1943. január 12-én indult doni áttörésre, az elesett magyar katonákra, a hősi halottakra emlékeztek szombaton a Budatétényi Polgári Kör és a Budatétényi Római Katolikus Egyházközség szervezésében, majd vasárnap a Baross Gábor Telepi Polgári Kör rendezésében.

Idén tovább szépülnek, bővülnek a budafok-tétényi parkok, közterek, középületek és utak

ÁLLÁSPONT – Németh Zoltán alpolgármester

Ismét óriási sikert aratott a Budafoki Dohnányi Zenekar újévi koncertje a Klauzál Házban

Szabolcs Attila: Nemzetközileg is elismerték a magyar gazdasági eredményeket - Minden kerületünkben élő polgár javát szolgálná, ha létrehoznánk egy borászati központot

Ingyenes nap volt a Piac téri jégpályán a kerületieknek. Délután játék, móka és közös fotózás is volt PEPPINO bohóccal a budafok-tétényi gyerekeknek. A fotópályázatra vasárnap éjfélig várják a képeket!