A Nagytétényi Nyugdíjas Klub harmincötödik születésnapját ünnepelte a Szelmann Házban

Budafok-Tétény önkormányzata és az ARTÉR Művészeti Egyesület május 31-ig várja a kerületi általános iskolások alkotásait.

Free Style Rap versenyt is tartanak a Cziffra Központban

A kezdeményezés célja, hogy megkönnyítse a fiatal művészek pályakezdését, és erősítse a kerületünkhöz való kötődésüket.

Sokak számára emlékezetes marad – nem csak Budafok-Tétényben - az Üllői úti stadionban a Ferencváros elleni Magyar Kupa elődöntő mérkőzésén uralkodó hangulat. Megmutattuk magunkat, az m4 élő televíziós közvetítésének köszönhetően láthatta-hallhatta ország-világ, hogy egy igazi, összetartó, erős közösség vagyunk.

A magyar–olasz–német kapcsolatokról és a társadalmi integrációról tartottak előadásokat

Három éve szerencsétlen autóbalesetben Huszty Dániel életveszélyes sérüléseket szenvedett. Szerdán 18 órától a 26 éves játékos is kifuthat a Groupama Arénába a Ferencváros elleni elődöntőre, amit az M4 Sporton és az m4sport.hu-n is élőben láthatnak.

Négy napig lázasan feküdt otthon, tegnap azonban edzésre jelentkezett az NB III-as Budafoknál Vankó Imre. A 23 éves támadó betegsége ellenére nagyon szeretne ma pályára lépni a Fradi elleni mai magyar Kupa-elődöntőn.

LESZ ingyenes szurkolói villamosjárat! 16 órakor indul a Városház térről a Groupama Arénához, maximum 200 fős utaslétszámig!

A Főépítészi és Városrendezési Iroda május 15-ig emailben várja a javaslatokat a településkép formálásához.