Leginkább a tulajdonosok nyújtanak be panaszt a jegyzőnek a közös képviselőkkel szemben

Egyelőre sikeresen megakadályoztuk a járatritkításokat, de korántsem biztos, hogy a MÁV véglegesen lemondott erről a szándékáról. Kérjük, támogassa aláírásával a MÁV kerületi járatritkítási szándéka elleni összefogást!

A vasárnapi eseményen a Cziffra György Fesztivál Tehetség-díjat Ránki Fülöp zongoraművész és Kállai Ernő hegedűművész, a Cziffra György Fesztivál Életműdíját Vásáry Tamás zongoraművész és Jakobi László csellóművész, hangversenyrendező vehette át Medveczky Ádám karmestertől és Balázs János zongoraművésztől, a fesztivál alapítójától. A rendezvényen Budafok-Tétényt Karsay Ferenc polgármester képviselte.

ÁLLÁSPONT – Németh Zoltán alpolgármester

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (továbbiakban: Nknt.) 8. § (1) bekezdése értelmében: „az óvoda a gyermek három éves korától a tankötelezettség kezdetéig nevelő intézmény”.

Várhatóan tavasszal megújulnak a zöldterületek a Játék utca–Pécsi utca térségében, felújítják a rendőrkapitányságot és fejlesztik a kötött pályás közlekedést

A Kommunista Diktatúrák Áldozatainak Emléknapja alkalmából február 24-én közös visszaemlékezésre hívta Budafok-Tétény Önkormányzata a kerület polgárait a Városháza dísztermébe.

A Fővárosi Közgyűlés február 22-i ülésén a többi között elfogadták Budapest 2017. évi költségvetését. A főpolgármester tárgyalásokat kezd a MOB -al és a kormánnyal a budapesti olimpiai pályázat további sorsáról. Döntöttek arról is, hogy metrókorrupciót vizsgáló munkacsoportot hoznak létre, melynek tagja Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc is.

Körözést adott ki a rendőrség Antal Zoltán ellen: szeméremsértés miatt keresik a képen látható férfit.

Kiss Tibi, a Quimby frontembere a Csík Zenekarral lép fel a Klauzál Házban