Hírek

Hat focicsapat, 62 gól – Sági Tamás a gólkirály

Bencze Péter, a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium intézményvezetője, valamint Sinkovicsné Király Angéla, a Kerületi Egyesített Óvoda szakmai óvodavezető-helyettese is Bárczy István-díjban részesült, melyet Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes adott át.

A Fővárosi Vízművek egy meghibásodott szerelvény javítását végzi, ezért június 11-én 22 órától június 12-én 5 óráig vízhiány jelentkezhet Budafok-Tétény egyes utcáiban.

Két helyszínen tartottak megemlékezést Budafok-Tétényben a magyar nemzet tragédiájára, a trianoni békediktátumra emlékezve. Az emléknapon tizenhárman tettek állampolgári esküt.

Pályázatot lehet benyújtani az „Szieszta pontként” ismert Ingatlannak a mellékelt helyszínrajzon megjelölt terület egy részének hasznosítására, mely által a terület, központi elhelyezkedésének megfelelően bevonhatóbbá válik Budafok belvárosának közösségi életébe.

Megnyílt a hagyományos Alkotó kezek elnevezésű kiállítás a Kolonics György Általános Iskola és Köznevelési Sportiskolában.

A szerződés nélküli házassági vagyonjogról beszél dr. Toldi Judit közjegyző.

Környezetünkért Emlékplakettben részesült Baloghné Végvári Ágnes, kerületünk nemrég nyugdíjba vonult környezetvédelmi referense. A díjat Dr. Nagy István agrárminisztertől vehette át.

Önkormányzati forrásból és pályázati támogatásból korszerűsítik a Bartók ovi épületét, csökkennek a fenntartási költségek, és megújul a játszóudvar is

Tizenötmilliárdos beruházás a Campona térségében