Hírek

Exkluzív koncerttel ünnepelte 30. születésnapját a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.

Felújított játszóvár és streetball pálya várja a tanévkezdő diákokat a Hugonnai Vilma Általános Iskolában az önkormányzat jóvoltából.

Budafok-Tétény Önkormányzata, a Pötty Gyermekkuckó, Majecsko és a 3 Királyfi 3 Királylány Mozgalom szervezésében ingyenes családi délelőttre hívjuk! A családi nap szeptember 21-én a Rózsakerti Demjén István iskolában lesz.

Augusztus 31-én látványos szüreti felvonulással vette kezdetét az idén 30. születésnapját ünneplő Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál. A Savoyai Jenő téren Karsay Ferenc polgármester és Dr. Kocsis Máté, a legnagyobb országgyűlési frakció vezetője mondott köszöntőt.

A parkolás megkönnyítése érdekében ideiglenes parkolóhelyeket hoztak létre Budafok belvárosában, a Pécsi utca-Duna utca kereszteződésénél, a vasút felöli oldalon.

Szeptember 1-től ismét zavartalanul használhatják a közlekedők az M0 autóút 6. sz. főúti csomópont lehajtó ágát az M1 autópálya felé vezető irányból.

Borfesztivál, amelyen négy színpadon adnak ingyenes koncerteket az előadók, miközben helyi és vendégborászatok nedűit kínálják a látogatóknak

Gyermekek, szülők, nagyszülők — együtt a család egészségéért! Ennek szellemében rendez egészségnapot az önkormányzat 2019. szeptember 7-én szombaton 9-től 13 óráig. Díjmentes szűrővizsgálatokkal, baba-mama programokkal és szakorvosi konzultációkkal várják a család minden tagját a Szent István téren, a Káldor Adolf Szakrendelő és a Védőnői Szolgálat épületében.

Az alábbi jelentősebb forgalomkorlátozások várhatóak az idei Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál ideje alatt.

A kitelepítettekre emlékeztek a Nagytétényi Sváb Emlékhelyen