Hírek

Segítség a kerületi nehézsorsú gyermekeknek - videóval frissítve!
Új gépkocsival segíti a gondozott családok életkörülményeit, komfortját az önkormányzat
2017-10-27

A Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ kapta azt a 7 személyes Opel Zafira gépkocsit, amellyel a jövőben a gondozásukban lévő családok, kiskorú gyermekek esetenkénti kirándulását is meg tudják valósítani – mondta a budafokteteny.hu-nak dr. Daróczi Csilla, a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője.

Hozzátette, a központ dolgozóinak gyakran kell különböző hivatali ügyintézésekre is magukkal vinniük a központ gondozásában lévő gyerekeket, ami eddig többórás BKV-s utazást jelentett. Ez mostantól sokkal gördülékenyebben megoldható lesz. A különféle „környezettanulmányi” helyszíni kiszállások is jobban tervezhetők, megvalósíthatók lesznek a munkatársak számára. Esetenként akár a lakossági, vagy cégek részéről érkező különféle felajánlások, adományok elszállítására is alkalmas lesz az önkormányzat által vásárolt vadonatúj gépkocsi.

Köszönet érte! – mondta az átvételt követően dr. Daróczi Csilla, a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője.  

A Promontor TV összeállítása:

 

 

FOTÓ: HIRSCHBERG JUDIT ::

 

Kapcsolódó képgaléria: