Hírek

Január 25-től 27-ig 7:30 és 15 óra között űrszelvénybiztosítási munkálatokat végeznek az M6 autópálya fővárosi bevezető szakaszán.

Január 20-án Karsay Ferenc polgármester ismét egyeztetésre hívta a Budafok-tétényi képviselő-testület frakcióinak vezetőit, hogy a rendkívüli jogrend idején is biztosítsa az önkormányzati döntésekkel kapcsolatos javaslatok és véleményezés lehetőségét valamennyi frakció számára. A napirendek között szerepelt a közös értékek és együttműködési irányelvek meghatározása, a helyi médiahasználat szabályozása, a kommunikációs alapelvek lefektetése és a Fővárosi forrásmegosztás véleményezése is.

A december 17-i lakossági egyeztetés alkalmával abban állapodtak meg az érintett felek, hogy a kisrepülők által okozott zajproblémákkal kapcsolatos a még egyelőre megválaszolatlan vagy pontosításra váró kérdéseket a repülőtér vezetősége, illetve Karsay Ferenc polgármester írásban megválaszolja.

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük január 22-én annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le a Himnusz kéziratát.

Japán stíluselemekkel díszíti a belső tereket a Gádor iskola egykori diákja

A mai és a holnapi napon 15 óráig űrszelvénybiztosítási munkálatokat végeznek az M6 autópálya fővárosi bevezető szakaszán.

Negyedik könyvét adja ki Puskás Zoltán világutazó pedagógus

Országszerte 25 kórházi oltóponton zajlik az egészségügyi dolgozók beoltása, tegnap délelőtt a Budafok-Tétény Védőnői Szolgálatának dolgozói is megkapták az első védőoltást, míg a Káldor Adolf Szakrendelő munkatársai vasárnap kerülnek sorra.

Herczeg László vezető tervező beszélt a létesítményről a Promontor TV-ben

Kéz-, valamint felületfertőtlenítő szerből álló csomagot vehetett át az Egyesített Óvoda.