Hírek

Az utolsó novemberi hét elején tagóvodánk ünnepi díszbe öltözött. Az őszi dekorációt felváltották a mikulások, a hóemberek, az angyalkák és minden csoportban elkészültek az adventi koszorúk is.

Mindannyiunk érdeke kerületünk rendjének, tisztaságának megteremtése és megóvása. A városképhez nagyban hozzájárul az ingatlanok előtti területek rendezettsége is, ezért fontos, hogy tisztában legyünk az ezzel kapcsolatos kötelezettségeinkkel.

Ismét elindult a Szomszédok Egymásért Mozgalom bűnmegelőzési program

Kiállítás a lengyel függetlenség napján a Klauzál Házban

November 29-én meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az ünneplés mellett érdemes azonban néhány apróságra odafigyelnünk, hogy biztonságban teljen advent időszaka.

A jótékonyság a legszebb karácsonyi ajándék! Az Ökumenikus Segélyszervezet elindította az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés 2020 elnevezésű kampányát, amelyhez pénzadományaikkal a kerületiek is biztonságosan csatlakozhatnak a Budafoki Szomszédok Piacán kihelyezett bankautomatát használva.

A civil szervezet 30 éve rendez kulturális, sport- és családi rendezvényeket

Kiemelt hatékonyságú vitaminkészítményt kaptak az idősek és a gondozásukat segítő dolgozók a GAL Vital SynergyTech Kft. jóvoltából.

Egész évben értünk dolgoztak - elismerés a közszolgáknak

Budafok-Tétény iskoláiban fontosnak tartják a környezetszennyezés elleni harcot