Hírek

2021. március 8-tól a koronavírus járvány terjedésének megfékezése és az önkormányzati közszolgáltatások folytonosságának biztosítása érdekében a Polgármesteri Hivatal épületében és a Szociális Ellátási Csoport (Nagytétényi út 264.) telephelyen a személyes ügyfélfogadás szünetel. Az intézkedés visszavonásig érvényes. Az ügyintézési rendet érintő korlátozás feloldásáról a honlapon fogunk tájékoztatást adni.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról tájékoztatott, hogy zárásra van szükség ahhoz, hogy az országot minél előbb kinyithassák. A korlátozások március 8-án lépnek érvénybe és a nem létfontosságú üzletek március 22-ig, az óvodák és általános iskolák pedig április 7-ig tartanak zárva. A nyitást fokozatosan, március 22-én kezdhetik meg. Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban számolt be az intézkedések további részleteiről.

Budafok-Tétény Önkormányzata "Murália tervezése Budafok belváros épület, építmény felületeire" címmel pályázatot írt ki, a kerület tűzfalainak megszépítésére. A legjobb alkotásokat most a kerületi lakosság véleményezésére bocsátjuk.

Élőfüves focipálya és négyöltözős új klubház várja majd a sportolókat

Tekintettel a járvány 3. hullámának megjelenésére és az egyre több járványügyi megfigyelésre, a Család- és Gyermekjóléti Központnál, a Szociális Szolgálatnál és a Védőnői Szolgálatnál az alábbi intézkedéseket vezettük be.

A már hagyománynak számító óvodai nyíltnapokat idén - a járványhelyzetre tekintettel - online formában valósítják meg. A videókban a tagóvodavezetők bemutatják az általuk vezetett óvodák működését, programját, így a leendő óvodás gyermekek szülei lehetőséget kapnak, hogy közelebbről is megismerjék az adott tagintézményt.

Kiállítások és interaktív játék egy finom kávé mellett

Üzemzavar elhárítási munkálatok miatt a 141 jelzésű busz ideiglenesen terelt útvonalon közlekedik, a Savoyai Jenő téri megállóhelyet pedig járdajavítás miatt 20 méterrel hátrébb helyezik, mely további buszjáratokat érint.

A WPA Packaging az önkormányzattal szoros együttműködésben dolgozik a kerületben