Hírek

A lakossággal való hosszas egyeztetés után a futókör építésének elnapolásáról döntöttek.

Sorozatban harmadszor nyert idegenben a magyar labdarúgó-válogatott

Október 14-én a Városházán Budafok-Tétény Önkormányzata stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Tomori Pál Főiskolával és a WPA Kft.-vel. A stratégiai partnerek száma ezzel túllépte a 60-at.

Guller Zoltán: „Erősítsük meg immunrendszerünket!”

Egy budafoki idős asszony fia tartozása miatt veszítette el a házát. A Budafoki-Felsővárosi Jézus Szíve Plébánia értesítette a helyzetről az önkormányzatot, amely azonnal az asszony megsegítésére sietett, így sikerült egy idősotthonban elhelyezni őt.

2020. október 17-én 06:00 és 14:00 óra között ideiglenesen tilos megállni a Rákóczi út 16. szám előtt a Gyula vezér úttól 10 gépkocsi hosszon.

A légszennyezettség az egyik legjelentősebb egészségügyi kockázati tényező. Az elmúlt évek országos adataiból kiderül, hogy a kisméretű szállópor kibocsátásához a legnagyobb mértékben a lakossági fűtés járul hozzá, ezért fontos odafigyelnünk, mivel és hogyan fűtünk.

A félmaratoni bajnokság megnyerése után most második lett Csere Gáspár

Benkóczy Judit: „Fárasztó volt, de kibírható”

Az önkormányzat és az FKF közötti egyeztetések eredményként idén november 4. és november 12. között az FKF gyűjtőpontos lomtalanítást szervez kerületünkben, amely az egészségügyi helyzetre tekintettel előzetes időpontregisztrációhoz kötött. A szociálisan rászorulók az önkormányzatnál jelezhetik amennyiben segítséget kérnek a lomok elszállításában.