Hírek

A Részvételi Költségvetés győztes pályázataként valósul meg a Mézesfehér utcai projekt, melynek egy része már elkészült, az itt található játszótér korszerűsítésének terve pedig hamarosan véglegesedik.

A József Attila utcai (Kísérleti) lakótelepen megnyitott fogászat nyár közepe óta működik, hivatalosan a napokban adták át

Hatvanöt éve kezdte zenetanári pályáját Nemes László

Sofron István előbb megnyerte a Love Bistrót, majd megdicsérte az épülő Duna-parti létesítményt

Harmadik alkalommal vesz részt önkéntesen hazánk abban a szeptember 15-én elindult kutatásban, amely a háztartások életkörülményeinek feltárására irányul. A háromévenkénti felmérést idén is a Magyar Nemzeti Bank (MNB) megbízásából a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hajtja végre.

Súlyos valótlanságok jelentek meg a XXII. kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ korábbi vezetőjének ügyével kapcsolatban a 24.hu portálon, amelyet Budafok-Tétény Önkormányzata tényekkel alátámasztva cáfol és a szerkesztőségétől jogi úton azonnali helyreigazítást követel.

Tavasszal nálunk kezdi a hulladékbegyűjtést az FKF

Mohácson örömfocit láttunk, hat góllal szórakoztattuk a nézőket

A Deák Ferenc Duna-híd csepeli ártéri híd részén 2020. szeptember 20-án megkezdett vizsgálat folytatásaként a budai ártéri hídszerkezeten október 4-én végeznek reakcióerő méréseket a szakemberek.

„Mosolygó gyümölcsök”, megtermett zöldségek