Hírek

A dunatelepiek körében nagy felháborodást váltott ki, hogy a gyalogosok sem mehetnek át. Mint az egyik lakó írta, nem lehet elfogadni, hogy a területről gyalogosan sem kimenni, sem oda bejutni nem lehet.

A Pro Minoritate Alapítvány és a Moldvahon Csángó Kulturális Egyesület február 5-én tizenötödik alkalommal rendezte meg a "Csángó bált" a Petőfi Csarnokban.

Nagyszabású ünnepséget tartottak február 4-én Újbudán, Grosics Gyula 85. születésnapja alkalmából, a róla elnevezett iskolában.

Tavaly májusban a Hosszúréti-patak kilépett a medréből. Az ár egy üzemet is elöntött, és olajjal szennyzett árvíz lepte el a Kártya utcát.

Február 6-ától tilos dohányozni a BKV megállóiban. Korábban a játszótereken, azok környezetében és az aluljárókban tiltották meg a fővárosi képviselők a "füstölgést".

A Magyar Kémikusok Egyesülete egy iskolaikísérlet-akcióval indította el a "Kémia nemzetközi éve" események magyarországi programsorozatát, melynek hivatalos megnyitója január 27-én Párizsban volt.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Tizenötödik alkalommal rendezett barátságos labdarúgótornát a Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesülete január 29-én, a BMTE tornacsarnokában.

A kerületben is érezhető volt szombaton, háromnegyed hét körül az a földmozgás, amelyet a főváros és az ország több pontján is érzékeltek.