Hírek

Nagyszabású ünnepséget tartottak február 4-én Újbudán, Grosics Gyula 85. születésnapja alkalmából, a róla elnevezett iskolában.

Tavaly májusban a Hosszúréti-patak kilépett a medréből. Az ár egy üzemet is elöntött, és olajjal szennyzett árvíz lepte el a Kártya utcát.

Február 6-ától tilos dohányozni a BKV megállóiban. Korábban a játszótereken, azok környezetében és az aluljárókban tiltották meg a fővárosi képviselők a "füstölgést".

A Magyar Kémikusok Egyesülete egy iskolaikísérlet-akcióval indította el a "Kémia nemzetközi éve" események magyarországi programsorozatát, melynek hivatalos megnyitója január 27-én Párizsban volt.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.

Tizenötödik alkalommal rendezett barátságos labdarúgótornát a Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesülete január 29-én, a BMTE tornacsarnokában.

A kerületben is érezhető volt szombaton, háromnegyed hét körül az a földmozgás, amelyet a főváros és az ország több pontján is érzékeltek.

Január 22-23-án rendezték meg a 21. Nemzetközi McDonald"™s Kupát, melyen 40 csapat, 9 ország 328 versenyzője állt rajthoz.

A farsang hossza évről évre változik, mivel zárónapja a húsvét időpontjához kötődik. Vízkereszttől, január 6-tól a húsvétot megelőző 40 napos nagyböjt kezdetéig, azaz hamvazószerdáig tart.