Hírek

A 10 millió fa XXII. kerületi csoportja szervezésében november 7-én 9 és 13 óra között 8 db platánfát ültetnek el a Tűzliliom utca 51 mögötti téren. Várják a csatlakozókat, a részvétel azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

A szakemberek a forgalom alakulásának függvényében – legkésőbb november 2. és november 9. között sarucserét végeznek az északi oldali híd egyik támaszánál. A szükséges beavatkozások megvalósítása érdekében ilyen jellegű műveletekre a továbbiakban is számítani kell.

Az önkormányzat és az FKF közötti egyeztetések eredményként idén november 4. és november 12. között az FKF gyűjtőpontos lomtalanítást szervez kerületünkben, amely az egészségügyi helyzetre tekintettel előzetes időpontregisztrációhoz kötött. A szociálisan rászorulók az önkormányzatnál jelezhetik amennyiben segítséget kérnek a lomok elszállításában.

A legmagasabb pontszámot a Bibok Pincészet Kft. Szekszárdi Merlot-ja érte el

Záborszky Nándor-díjjal tüntették ki Streng László Richárd rendőr törzszászlóst

Zakariás József-díjjal tüntették ki Bartha Éva edzőt, a Huncutka Tagóvoda vezetőjét

Rendhagyó online történelemóra a kerületi középiskolásoknak

A félmaratoni bajnokság megnyerése után most második lett Csere Gáspár

A koronavírusból meggyógyult kerületi lakosok jelentkezhetnek otthonuk ózongenerátoros fertőtlenítésére.

Halottak napján és az azt megelőző időszakban a temetők kényelmesebb megközelítése érdekében a BKK 2020-ban is rendkívüli járatokat indít. Emellett nagyobb kapacitással közlekedik számos, sírkertet is érintő járat már október 23-tól.